Maatwerk

For Each bv ontwikkelt software en websites op maat!

Mede door ons product web4each zijn we in staat om tegen concurrende projectkosten webapplicaties te bouwen. Bij bestaande webtoepassingen kan For Each ook behulpzaam zijn; denk aan het bereiken van betere zoekresultaten in de diverse zoekmachines.

U kunt bij ons software (volledig op maat) naar uw eigen wensen laten ontwikkelen. Onze programmeurs hebben zowel technische software als administratieve software ontwikkeld. Onze ontwikkelaars zijn ook regelmatig op locatie van de klant aan het werk, waardoor ze met een diversiteit aan oplossingen en branches te maken krijgen, en kunnen op basis van die ervaring klanten beter helpen.

Onze programmeurs ontwikkelen administratieve systemen op maat. Bij maatwerk wordt vaak gedacht aan ingewikkelde en uitgebreide software, dat kan het geval zijn maar is zeker geen regel. Vooral bij kleinschalige projecten van slechts enkele weken programmeren zijn de voordelen van maatwerk enorm. Met weinig risico en kosten krijgt u een perfect stukje software in handen dat precies zo werkt als u voor ogen had.

Om de ontwikkelkosten te drukken kunnen wij gebruik maken van bestaande componenten uit onze standaardpakketten of andere maatwerkprojecten. Van de sourcecode op maatwerksoftware mogen wij dan ook rechtenvrij gebruik maken tenzij anders overeen gekomen.

Behalve het ontwikkelen van een maatwerksysteem op basis van uw specificaties is het ook mogelijk om een standaardpakket dat door ons geleverd wordt als uitgangspunt te nemen en aan dit standaardpakket maatwerk toe te voegen. Een belangrijk voordeel is dat de kosten en doorlooptijd tot een minimum worden beperkt. In sommige gevallen is het mogelijk om daarna het maatwerk als vast onderdeel op te nemen in de standaardsoftware. Op deze wijze komen de inspanningen van het onderhoud op dit 'maatwerk' voor rekening van For Each bv. U betaald slechts een vast onderhoudsbedrag ongeacht onze inspanningen op onderhoud. Kortom, er zijn legio mogelijkheden; het heet dan ook niet voor niets maatwerk.