Goede software bouwen binnen de afgesproken tijd en prijs en die voldoet aan de verwachtingen!

Het bedrijf
For Each bv is in 1996 opgericht en de missie is het aangaan van langdurige relaties met klanten, dat bereiken wij door te doen wat we zeggen.
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk mensen die veel ervaring hebben opgedaan in de ICT en dit toepassen bij diverse klanten. Deze medewerkers zijn veelal al vanaf de oprichting van For Each bv in dienst en dragen onze missie uit.

Specialisaties:
De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op outsourcing en het bouwen van websites en maatwerk software.
Naast specialist op het gebied van assurantiën en de sportbranche beschikt For Each over veel ervaring met internet oplossingen. Zo bouwen wij websites voor onze klanten die variëren van een eenvoudige website tot high-volume websites.

For Each bv doet niet alleen eenmalige projecten maar gaat bij voorkeur ook langdurige relaties aan met haar klanten. Dit wordt vormgegeven via outsourcingsovereenkomsten en partnerships. Bij outsourcing nemen wij de volledige verantwoordelijkheid van de softwareontwikkeling voor onze rekening, bij partnerships worden afspraken gemaakt over ieders verantwoordelijkheid binnen deze trajecten.

Onze medewerkers vormen een hecht team die door hun gedegen automatiseringskennis en ruime ervaring in staat zijn om projecten tegen afgesproken prijs, kwaliteit en binnen de afgesproken tijd op te leveren.