Onderhoud / ontwikkelingen op bestaande software
Indien u zelf software ontwikkelt met behulp van Progress Openedge, of u beschikt over de broncode van de software en heeft het recht om deze aan te mogen passen dan kunt u bij For Each terecht voor ondersteuning.
Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe software, het aanpassen van bestaande software, het in de lucht houden van uw applicatie of gewoon als backup voor kennis. Onze ervaren Nederlandstalige medewerkers zijn u graag van dienst.

U heeft interesse, hoe nu verder?
Na een vrijblijvende kennismaking / inventarisatie van uw applicatie en software zullen we u een voorstel doen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.
Wij zullen uitgaan van een vaste prijs per maand/jaar, indien u liever een systeem heeft waarbij u pas betaald als u om onze inzet vraagt is dat uiteraard ook mogelijk. Onze tarieven zijn zeer concurrererend in de markt.

Specificaties:
U kunt uw systeem bij For Each outsourcen indien dit een Openedge Progress-applicatie is welke draait op een Windows-platform of een UNIX-platform. Doordat onze medewerkers al geruime tijd ervaring hebben met de Openedge / Progress ontwikkelomgeving, hebben zij ook kennis en ervaring met Character based applicaties. Deze applicaties kunt u ook door ons laten onderhouden en laten migreren naar de laatste versie van Progress zodat de mogelijkheid ontstaat om een moderne front-end te creeren of gebruik te gaan maken van de laatste snufjes op Progress gebied.

For Each heeft op haar thuisbasis alle faciliteiten beschikbaar om een kopieomgeving van uw systeem te installeren en een remote inbelsysteem te configureren zodat wij ook op afstand uw systeem kunnen beheren en direct op voorkomende problemen /wensen kunnen inspringen. Het bepalen van de voorwaarden van een outsourcingsovereenkomst gebeurd in samenspraak u, hoe zo'n contract er uit ziet zal afhankelijk zijn van de applicatie, de gewenste responstijden bij een melding, en de mate van gewenste beschikbaarheid van ons personeel.
Wij wisselen graag volledig vrijblijvend met u van gedachten over de mogelijkheden.