Indien u een maatwerk Progress applicatie in gebruik heeft en u maakt zich zorgen over de continuïteit van uw applicatie, neemt u dan contact met ons op!

For Each bv bestaat sinds 1996 en heeft een team van ervaren Openedge / Progress ontwikkelaar (s) / programmeur (s) in dienst. Deze medewerkers zijn up-to-date met de laatste versie van Openedge / Progress en worden regelmatig bijgeschoold middels cursussen bij Progress Nederland. Doordat deze medewerkers al geruime tijd ervaring hebben met de Openedge / Progress ontwikkelomgeving, hebben zij ook kennis en ervaring met Character based applicaties.

Deze applicaties kunt u door For Each bv laten onderhouden en laten migreren naar de laatste versie van Progress zodat de mogelijkheid ontstaat om een moderne front-end te creeren met behulp van Microsoft .NET technologie en een webinterface voor die functies waarvoor u dat noodzakelijk acht. Dit alles met behoud van uw bestaande applicatie en database! Op deze manier kan uw bestaande applicatie gewoon doordraaien en wordt tegelijkertijd een tweede moderne 'toegang' aan de applicatie toegevoegd zonder dat uw bedrijfsprocessen daar last van hebben.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw Progress applicatie in zijn geheel te laten vervangen door een nieuwe applicatie welke gebouwd is met de nieuwste Progress versie of welke gebruik maakt van een ander platform.

Indien dit artikel uw interesse heeft gewekt, neemt u dan gerust contact met ons op om de wensen en eisen van uw bedrijf te bespreken.