Een demoversie van het programma "Actief" is wegens de vele mogelijkheden niet beschikbaar, demo's worden op aanvraag gegeven.

LET OP! DIT PRODUCT IS NIET MEER LEVERBAAR

Indien u een update van het Slender You programma wilt downloaden dan dient u reeds te beschikken over een werkende versie van Slender You en een geldige licentiecode. Deze code kunt u opvragen via het menu "Info->Licentiegegevens" en dient bij het downloaden van een update te worden ingevoerd. Er zal bij het downloaden worden gecontroleerd of u beschikt over een geldig onderhoudscontract met For Each bv.

Veel gestelde vragen

We krijgen regelmatig de vraag of er met de Slender You software ook abonnementen of strippenkaarten beheerd kunnen worden. Nee, met de standaard software is dat niet mogelijk. Indien dit toch gewenst is dan adviseren wij u om over te stappen op het programma "Actief". Dat is de "grote broer" van het Slender You programma en bevat deze functionaliteit wel. Tevens bevat Actief een kassafunctie, automatische incasso, toegangscontrole, etc... Mocht u geinteresseerd zijn dan is het mogelijk om uw huidige Slender You software in te ruilen voor het programma Actief. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact opnemen met een medewerker van For Each bv.

Download Slender You V3.5 volledig ZIP versie (9 Mb)

Volledige Slender You versie, registratie in het pakket is nodig anders zal pakket zich gedragen als een demo met een restrictie van 30 dagen. Indien u reeds in het bezit bent van de Slender You software en u wilt beschikken over de laatste versie dan is deze download niet van toepassing, u loopt met deze download het risico dat uw huidige klant- en reserveringsgegevens worden overschreven, kijk bij onderstaande downloads voor een geschikte update.

Indien u over Windows Vista of Windows 7 beschikt, klik hier voor een installatiebeschrijving.

Backup programma (500 Kb)
Met dit programma kunt u een backup maken (in zip-formaat) van uw Slender You of Actief software. Pak de zip-file uit en kopieer de inhoud naar de programma map van uw programma (voor Slender You gebruikers is dit meestal "C:\Slender You\Programs" en voor Actief gebruikers is dit meestal "C:\Actief\Programs").

Slender You handleiding (170 Kb)
Digitale handleiding voor Slender You.
(Deze handleiding is overigens identiek aan die van het programma Actief, de grote broer van Slender You, vandaar dat u in deze handleiding meer functionaliteit kunt opzoeken dan het Slender You programma bevat.)
LET OP! DIT PRODUCT IS NIET MEER LEVERBAAR