Beknopte beschrijving van het programma "Timer", de tijdschakelaar software op de PC

Het programma is bedoeld als weektimer voor maximaal 64 schakelaars (afhankelijk van de hardware). U kunt alle dagen van de week in programmeren op 5 minuten nauwkeurig. Ook is er de mogelijkheid om afwijkende schema's te maken die u kunt koppelen aan een door u bepaalde datum. Denk bijvoorbeeld aan de kerstdagen waarop er niemand aanwezig is en er dus minimale verlichting of airconditioning gewenst is. U kunt bij het bepalen van deze afwijkende data of het jaartal van belang is. Bijvoorbeeld de kerstdagen zijn vaste data, voor elk jaar het zelfde en het is dus overbodig om daar het jaartal te laten gelden.

Op elk tijdstip kunt u bepalen welke schakelaar aan of uit moet. Tevens kunt u schakelaars aanmaken die alleen een puls geven. De puls lengte daarbij is instelbaar van 10 milliseconden tot 60 seconden.

Voorbeeld van het programma in werking:
Tijdklok

De minimale hardware configuratie bevat 16 schakelaars in de vorm van relais contacten en is gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 64 schakelaars. U kunt bij ons terecht voor zowel de software als de hardware. Ook eventuele aanpassingen of toevoegingen aan de software hoeft geen probleem te zijn. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit programma is te combineren met de schakelsoftware in Actief voor automatische lichtbediening van bijv. de squashbanen.